He's back!



Björk Gustavsson är tillbaka i parlamentet, iiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!





Söndag 30 November - 1:a Advent

Idag är det 1:a Advent, så glad 1:a Advent till er alla!

Dagen har spenderats
på matteakuten 09.00 - 17.00. Vi fick lite extra pepparkakor idag, gott gott.

Kom hem vid
sextiden. Satte mig då på cykeln och kollade på One Tree Hill. Fy fan vilket sorligt avsnitt, snyft!

Nu sitter Oskar och jag och kollar på Gossip Girl. Får se om jag orkar plugga något ikväll, hjärnan känns lite lagom död just nu. Blir nog middag vid åtta och sen parlamentet halv nio, t-t-toppen!




1:a Advent




Upphämtad av Anniie Taxii




Matte från 09.00 - 17.00




Uppmuntrande korridorerna...





Vår lärare: " Nu ska jag leka flygvärdinna och plockade upp allt skräp"



...




Woooow, hemfärden!




Rädd?





"Lill - jul"

Efter en mycket god och trevlig "lill - julaftonsmiddag" är jag nu sjukligt mätt. Inte en köttbulle till får plats i magen. Vi brukar alltid avsluta med fruktsallad efter julmaten, väldigt lagom. Mamma hade köpt lite presenter åt oss också, hur snällt som helst. Blev lite kläder, en halsduk och ett par vantar. Vet att jag ska byta tröjorna sen får jag se hur jag gör med halsduken.

Tycker verkligen inte om när man inte uppskattar det man får. Känns så kräset att byta något som någon anan har lagt ner tid på att köpa åt en. Tänkt att, ja det här skulle hon passa i eller oj vilken söt den här blir perfekt. Men mamma brukar säga att hon blir gladare om vi köper saker själva som vi har på oss än att låta det ligga i garderoben. Så får ta och lyssna på henne.

Nej tror verkligen inte jag orkar vara vaken en timme till. Blir nog sängen ganska omgående. JagSignarUtSlutGodNattHattFnatt...

" Lill - jul"



Fruktsallad


Tack!


matte, lussebullar och kanske Beck senare (?)

Puuuh, hemma och trött som fan! Måste säga att Matteakuten absolut inte är lika tråkigt som det kanske låter. Grym lärare och för första gången på länge är matte kul. Först gick jag i en grupp med bara fem pers ( spec grupp?) men sen joinade Pernilla och Anna och två andra brudar.

Min lärare heter Kristoffer och är en medel svensson på 27 jordsnurr. Han har fan lite humor utöver sina matte kunskaper.

För att lyxa till dagen lite fick vi sjukts hem av Anna, wooow hon tog körkort igår! GRATTIS igen!!!! Jeeelvigt nice att bara sätta sig i bilen och bli avsläppt utanför dörren. Tack Anna! ^_^

När jag öppnade dörren möttes jag av lukten: nybakta lussebullar! Kan knappast bli mycket bättre! Ikväll ska jag fira " lill - jul" med familjen. Något som min mamma fick för sig i veckan, varför inte? Oskar drar till USA  på julafton så lika bra att börja tidigt...

Ikväll blir det en till slapp kväll framför tv:n. Ska nog börja kolla på Beck  - Enslingen som tyvärr börjar lite "sent" (22.15) eftersom jag ska upp med tuppen imorgon också. Ahja vi får se vad det blir.




Somliga var på väg hem när vi 08.00 åker iväg för att plugga matte en hel dag...




Laddar med ramlösa...




Lunch...




...



...



Slut för idag!




Gott gott gott!



Lördag 29 November

Matteakuten 09.00 - 17.00...



-

Efter lite träning, en promenad med Oskar och Bamse, middag med familjen, Idol och fredag hela veckan börjar dagen lida mot sitt slut. Tyvärr blir det inte  mycket roligare än så här eftersom jag ska upp tidigt imorgon och plugga matte.

Tom på ord
just nu så vi hörs imorgon!


Fredag 27 November

Sitter i skolan och ska snart börja skriva på historian men måste bara berättaen sak först. Lollo i klassen hade bakat  LUSSEBULLAR till alla i klassen! Hur snällt är inte det!? Jätte goda och saftiga. Tack Lollo!

Efter skolan ska
 jag åka till stan med Oskar. Vi ska bland annat häma ut hans pass! Ikväll ska vi bara ta det lungt hemma.

Nu åter till skolarbete!

grått

Så är det snart dags för mig att traska ner mot 12an. Ska hämta på dagis och i Ålstensskolan.

I dag ha
r jag gott en promenad med Bamse, pluggat matte och läst. Somnade två gånger med boken rakt i facet, myyys! Personligen tycker jag att allt är grått nu. Allt = vädret. Fan vad vädret har stor påverkan hur man mår.

Ikväll ska jag bara chilla och plugga vidare. Imorgon är det fredag! Tyvärr ser helgen lagom dyster ut. Ska gå på mattekurs lördag och söndag 09.00 - 17.00, klå de ni!

På dagens äventyr med Bamse

Vi är redo, stövlarna på!




Kolla läget i skogen...



What up doug...


Piff och Puff, dock inte allt för lika...


Torsdag 27 November

Vaknade med spik i halsen och bly i huvudet. Usch och blä, bestämde mig för att stanna hemma från skolan, ska också samla krafter och hämta barnen senare.

Kände på mig
redan igår att något va lite knas eftersom jag somnade innan klockan nio och vaknade åtta idag. Elva timmas sömn,  inte allt för normalt en vanlig vardag för min del.

Ska försöka sätta
mig med matten snart och fila lite på historian. Mamma slutar tolv så då kommer hon hem och fixar lunch åt oss. Har lovat att ta ut Bamse på en sväng. Tyvärr lockar inte sånt här slaskväder lika mycket som vit och fin snö. Hoppas den kommer tillbaka snarast! Får ta och sätta på mig stövlarna så jag kan hoppa runt i slasket, man får ta och gära det bästa av situationen.

Som sagt vid fyra ska jag leka lite med Beata, Saga och Sagas kompis ( som enligt Susanne, deras mamma, är jätte "kraftig" och lika gänra kunde vara tio...) det här kan bli intressant.

Så här pigg kände jag mig när jag vaknade idag


Onsdag 26 November

Idag var Jens Lapidus på besök i skolan. Tydligen hans första besök på en svensk skola någonsin, wow! Han var grym och berättade lite om hur det var att skriva böcker samtidigt som man jobbar som brottsmålsadvokat. Han har också en tredje bok på g, men den ville han inte avslöja för mycket av.

I skolan
hade vi också geografi och natur och friluftsliv. Slutade tidigare så var hemma redan vid halv tre. Har varit ute på en promenad med Bamse och pluggat matte.

Nu sitter jag och kollar på One Tree Hill, det är avsnittet där Jimmy Edwards tar med en pistol till skolan och nästan allt slutar sorligt. Nästan...

Igår när jag kom hem efter barnvakten stod det här i mitt rum. Mamma hade varit på IKEA och köpt lådor till mina kläder som alltid hamnar på golvet. Hon hade också köpt en jätte gosig stickad tröja och en underbar mössa. Tack mamma!





Snygga Jens Lapidus (dock  gift och har en son...)

Tisdag 25 November

Barnvakt barnvakt och lite mer barnvakt.

Idag har jag
spenderat sex timmar med de små glinen. Blev snowrecern hem, ut och leka i snön sen in och käka middag. Efter lyxmiddagen käkade vi lite glass och jag fixade varmchoklad. Vid läggdags läste jag några sidor ur Pippis Värld, jag tröttnar aldrig på Pippi! Kom nyss hem med en lagom slant i fickan, på torsdag tar vi nya tag!

Mössprövningen gick bra
. Satan i gatan vad mycket man skulle bestämma: storlek, färg hit färg dig, färg på "diamanten" , strass eller inte, vad som skulle stå vart osv. Slutade med att Mrs. Muppin och jag skrev Blackebergs Gymnasium där fram (resten av klassen skrev tydligen deras namn, egos?) och där bak skrev vi våra initialer och SP09. Det vill säga H.J. SP09

Imorgon har vi lite sovmorgon för att våran lärare ska vara hemma med sjuka barn, skönt. Dagen börjar 10.00 med att vi ska lyssna på den snygge Jens Lapidus som har skrivit Snabba Cash och Aldrig fucka upp. Nöjet är på vår sida.

Lite av kvällens äventyr

Saga och Beata



Fångad!



Ett av Sagas konstverk



Sagas coola tryck: Guns N Roses


Festmåltid


som små barn igen

Har nu kollat klart på Boston Tea Party. Det är bara Filip och Fredrik som kommer på tanken att filma och visa på tv när dem går helt kalas glada till jobbet. Hahaha!

I dag när jag satt och räknade med x och y kastade Oskar massa snöbollar på mitt fönster. Efter ett tag dampade jag lite och öppnar dörren. Som present för jag en snöboll rakt i ansiktet, nice nice! Han skrattar glatt och ber mig komma ut i snön och leka.

Fan vad kul det var. Matten kan ju slänga sig i väggen,! Vi blev små barn igen och bara hoppade och skojade. Bamse var nog gladas av oss alla, tok hund. Jag ägde Oskar under snöbollskriget och gick därifrån som en segrare. Lyckades fälla ner honom i snön två gånger och mula sönder honom. Mohahaha, dock ser jag inte fram emot revanschen (om snön ligger kvar några dagar till).

Nu är det läggdags. Imorgon har vi randig förmiddag. Alla treor ska ha MÖSSPRÖVING, vi ska pröva våra studentmössor. Tiden springer iväg, snart är det jul, sport lov,  påsk och tjopp tar vi studenten!

små barn och en hund njuter av snön

Mulaaaa!



Snöbollskrig!!!!


Måndag 24 November

En månad kvar till julafton!

Sitter och kollar
på min "dagliga dos" av One Tree Hill och smaskar på lite frukt. Skoldagen gick fort och Mrs. Muppin och jag var ute i snön ett tag och lekte lite. Vi skrev ett E i snön, imorgon kommer den spännande fortsättningen!

I kväll ska jag plugga och kanske dra mig iväg och träna eller ut och leka i snön med Bamse.

Missa inte Boston Tea Party i kväll 21.56 på
kanal 5 dem ska testa hur det är och vara full på jobbet. Kan nog bli riktigt roligt!

Frilip och Fredrik




Tomtarna tränade igår på Grönan



dags att knyta ihop säcken

Så börjar också den här helgen lida mot sitt slut. Känns som man har haft ett mini-lov med allt man har varit med om. Utgång, middag,  fest, " kidnappning", träffat räven, julmarknad mm. Mucho Mucho!

I morgon är det måndag och en ny vecka väntar. I veckan blir  bland annat  barnvakt, matte plugg och träning.

Nej nu ska jag sova, trött efter alla äventyr. Tack alla som har gjort den här helgen till något extra ^_^

Här kommer två bilder


1.
Vi tog bild med Blondin Bella och den här bilden kommer från hennes blogg, woow!




Älskar julen
med all mysig belysning och snö, inte många veckor kvar nu :) !



Bilder från helgen

Här kommer flera bilder från den otroligt händelserika helgen...

Laddar innan Huset



Feest!


Några randoms på huset som hade lust att dansa galet...



MIddag hos Carro innan festen




Tjoo!


Julmarknad på Skansen - VIP


Idolerna 2008


TOMTEN



Blondin Bella.... ( !!!!!!)


Andreas Carlsson!!!!!!!!



Mer bilder komme upp på facebook jau!

Söndag 23 November

Vad fan hände...!?

Igår var det en galen dag från morgon till tidig morgon idag. Dagens goda gärning igår blev att jag skottade undan snön. Så nu har vi fina små stigar där katten kan smyga runt, han hatar snö den mesen.

Ute på promenad
med Bamse i skogen så kommer det en räv! Visst liksom, hej hopp räven skräm skiten ur mig, gör det.

Kring fem drog jag mig mot Carro. Vi skulle käka lite och fixa inför kvällen. Kvällen hos Carro var riktigt trevlig. Började ganska tidigt och bestämde oss för att dra vid halv ett från henne. Skönt tänker vi,  Sofie Anna och jag, hem och sova så man orkar med jul marknaden idag. Annars brorsa Ola skulle också hämta oss i Alvik och köra hem oss.

Men va fan hände då!

Vi sitter i bilen och Ola och hans kompis Richard säger att det har en liten överraskning, hmm vad kan det tänkas vara ett på natten?

Jo men visst, vi drar in till stan och går ut! VAD I *#%"*%*^` tänker vi tre. Helt flummiga och skrattiga sitter vi i bilen och åker in mot stan. Eyyy party på g! Tack för den kidnappningen grabbar!

Jaja så tidig
kväll blev det inte den här lördagen, hemma klockan halv fyra. Tro inte att Ola kunde köra hem oss, nej nej. Anledning var inte att han hade druckit utan han och Richard hade hittat två brudar, japp dissen mot oss för två random brudar. Hahaha!

Så Anna Sofie och jag får ta tuben hem. Vi svängde förbi Doken vid Fridhemsplan där Sandra jobbade. Gott och Trevligt


 Ehh fy fan vilken dag och natt, hahah! Om en timme är det dags att dra sig till Gröna Lund, ses där! (?)


Hos Carro






Eeeey!




Kidnapparna


Älskade Donken


Lördag 22 November

Tack alla så jätte mycket för igår!

Kvällen började som sagt hemma hos Carro, ett härligt gäng från klassen. Sen bar det av in till Huset där också halva Blackeberg var, skön stämning! Efter Huset drog Sofi Max och jag till grillen i Alvik (som nu har öppet till TRE, wow!) sen kom Sofis otroligt snälla pappa och HÄMTADE oss. Klockan två på natten, snäll pappa!

I dag har jag skottat snö, satan vad mycket det hade fallit i natt. Hoppas bara att det finns lika mycket fin snö till jul.

I dag ska
jag läsa min svenska bok, kolla lite matte och historia. I kväll bär det av till Carro igen för hemma fest!

Här kommer några bilder från igår, det kommer mera...












Fredag 21 November

Äntligen fredag idag!

Idag började dagen med att vi inte har någon första lektion så lite sovmorgon till Sp3e, ^_^!

Vaknade av mig själv halv åtta, ( stört tänker några av er :P)  men hur nice som helst att kunna ligga och dra sig ett tag och sen gå upp och käka frukost i lugn och ro.

Nu har jag lite tid över innan jag ska bege mig till skolan, blir en sista titt på religionen tror jag.

Efter skolan väntar med maxad helg!

Fredag: Träning på F&S, familjemiddag, förkrök hos Carro sen ut till Huset. Ikväll är det MOJITO MADNESS kväll där!
Lördag: Träna ( om kroppen tillåter), plugga, fest hos Carro!
Söndag: Plugga och sen Gröna Lunds julmarknad ^_^

Kommer bli grymt kul!


Torsdag 20 November

Halt halt halt, hatar halka! Förlåt för negativa starten men halka är verkligen något som jag starkt ogillar. Känner mig så fjollig när jag sakta tar mig framåt för att inte halka och göra mig illa, enoughf about that.

Fick sällskap med Oskar till skolan idag, alltid trevligt med sällskap. I dag var det bara halvdag vilket innebär matte c, miljökunskap och geografi, mer än lagom. Efter skolan bar det av till SACO mässan i Älvsjö. Har iiingen aning om vad jag vill göra efter gymnasiet och nu flödar det med förslag, bort från Stockholm ska jag i alla fall.

Efter mässan hämtade
jag barnen på dagis och i skolan. Allt gick bra och jag fick mina pengar, niiice ^_^

Sen jag kom hem har jag pluggat religion, sovit lite och käkat middag. Underbar afton... Blir lite mer plugg innan läggdags.

I morgon har vi SOVMORGON och börjar 10.00 huuur skönt som helst. Efter skolan blir det friskis och på kvällen utgång. Ska försöka hinna med en uppdatering där emellan.

Hmm vad ska man välja...?



Mera snö

Öppnade precis dörren och såg att det snöade, wiiiiie! Hoppas den ligger kvar vit och fin

Nu är det lite paus i pluggandet. Jag kollar, som vanligt, på One Tree Hill! Hörs sen




SNÖ, Val Thorens

"Essä - frågor för högre betyg - Islam" till Mrs. Muppin

Eftersom Mrs. Muppin är sjuk och kräver frågorna till provet på fredag tvingas jag skriva några här, suck!

VG - Nivå
  •  Är kvinnosynen inom Islam positiv eller negativ? Ge exempel och motivera!
  • Ge förslag på två olika högtider inom Islam, redogör korfattat vad dessa högtider innebär och jämför med högtider inom Kristendomen och Judendomen.
  • Utifrån bokens fakta: Argumentera och diskutera om Islam är en fri religion.

MVG - Nivå

  • Beskriv de olika inriktningarna inom Islam, vad som "splittrat" religionen i dessa inriktningar och vad de står för. Dra paralleller till likadana inriktningar inom andra religioner som till exempel Kristendom eller Judendom. Redogör för skillander och likheter.
  • Utifrån bokens fakta: argumentera och diskutera om Islam är en fri religion. Jämför med vad du definerar som "fri" inom en annan religion.
  • Har världens bild av Islam förändrats sedan terrorattackerna 9/11 och fram tils idag och i så fall på vilket sätt. Hur tror du att händelserna i New York (9/11) påverkat tillvaron för muslimer i Sverige?

Ha så kul Mrs. Muppin



Onsdag 19 November

Kom precis hem från skolaan.

Nu ska jag
sätta mig och plugga religion, prov på Islam på fredag. Uppdaterar bättre sen!


Den här bilden kom upp när jag googlade på ISLAM
hmm...?



Tisdag 18 November

Skola, intervju och barnvakt. Så ser min dag ut väldigt kortfattat.

Dagens lektioner: Miljökunskap, eget arbete. Geografi, mest eget arbete. Svenska, eget arbete. Projektarbete, är alltid eget arbete men idag skulle vi åka och intervjua Peter Åkerbäck.

Eftersom Peters son var   sjuk hade han erbjudit att vi fick komma hem till honom i Aspudden. Så vi åkte mot Aspudden, inte allt för knepigt. Vi kom fram en halv timme innan vi skulle möta honom så Sofie, Bellan och jag satte oss på ett fik. Mycket trevligt. Intervjun gick riktigt bra, snacka om en bildad snubbe.

Efter besöket i Aspudden skulle jag vara barnvakt. Så klart var jävla old 12an cepe, så vi fick sitta och vänta i Alvik i drygt femton minuter. Tyckte lite synd om barnen eftersom jag kom lite sent, men det var glada när jag kom i alla fall.

Idag när Beata och jag sitter vid matbordet uppstog en väldigt gullig konversation:

Beata - Helenaaa, vet du vad som gör mig lycklig?

Helena - Nej, säger jag fundersamt, berätta

Beata - När jag kommer först till toan

Helena - WTF!? ( tänker jag)

Beata - Då slipper man kissa ner sig...

Hahaha om alla endå blev lyckliga så lätt


Nu ska jag återgå till lite plugg innan det är dags för DESPERATE HOUSEWIVES

Beata och Saga för nästan tre år sen





kvällenz kung!

Bara att lyfta på hatten, nu är du kung, för den här kvällen! ( Ronaldo är fortfarande DEN BÄSTA)

Zlatan, Zlatan Zlatan,  i kväll är du BÄZT och ZTÖRST!





Skippar Boston Tea Party i kväll. Lite tråkigt jag vet. Men imorgon är det mycket som händer, skolan, intervju till projektarbete, barnvakt osv. Känner verkligen att jag behöver min skönhetssömn * host host.*

Dröm Zött!

Fotbollsgalan

Sitter här i soffan och kollar på fotbollsgalan. Som fotstöd har jag Bamse, mycket varmt och skönt! Funderar på om jag ska se Boston Tea Party också eller om det blir liiite mycket tv för en dag, hmm.

Redan så här på måndag är helgen full med planer. På fredag kanske utång, på lördag kanske hemmafest och på söndag blir det Gröna Lunds julmaknad! Kul kul kuuul ^_^

Nu ska jag återgå till Per Gessles uppträdande...

En till bild från Mallis



Måndag 17 November

Idag är det måndag, nya tag, ny vecka. I går var det flera som hade kollat på Ladder 49 så samtalsämnet kom så klart upp. Tror dock ingen hade bölat lika mycket som jag, ( Catti hade redan sätt den innan annars lovar jag att vi hade bölat lika mycket, eller Catti ^_^ ).

I dag ägde Mickan och jag en hel del på matten genom att sno adams plånbok från Catti. Catti hade fått den av Anders som hade tagit den av Adam. Kul var det iaf och till alla er, ÄGDA!

Nu sitter jag
och kollar på One Tree Hill, otippat. Ska sen kolla efter en artikel till miljökunskapen och därefter bär det av till Friskis & Svettis. I dag ska Carro och jag gå på aerobics passet som ägde förra veckan!

Här är en bild från semestern på Mallorca i somras med familjen, ta mig tillbaka!



Ladder 49

Middagen i stan med familjen blev väldigt lyckad. Vi var på en restaurang på Söder ( tror jag :/ ).

Dampade lite på hemvägen när pappa absolut ville ta taxi från Hornstull. Själv tyckte jag vi kunde ta tuben eftersom den va precis framför våra fötter. Men nej nej vi tar taxi och släpper ut lite gift i miljön, för skiten finns  verkligen inte  redan i STHLMS innerstad, greeaaat!

När vi kom hem börjde precis söndags filmen på 4an. I dag visades Ladder 49, har länge velat se den men inte haft tid. Fy fan vad bra den va! Har nog inte bölat ( skojar inte, tårarna rann ner för skinderna i slutet) så mycket på länge. Nu måste jag samla mig och sen krypa i säng. Natti Natti!



SNÖ

Första "riktiga" snön för säsongen har kommit till Bromma. Snöade tydligen lite på höst lovet men då var jag ju i Paris. Välkommen kära snö, hoppas vi ses till julafton också!

På grund av mammas födelsedag kommer lite släkt (13.37!) hit vid tre tiden. Kan då tyvärr inte hänka och träna på F&S men imorgon blir det aerobics etta på Karolinska Institutet.

Tänkte inviga motionsykeln när släkten har gott så man kan känna sig lite duktig.

Så här ser det ur när jag kollar ut genom köksfönstret, SNÖ





Söndag 16 November

Grattis Mamma, åldern är inte relevant enligt henne så vi skippar det.

Än så länge idag har vi grattat mamma med tårta på sängen och sen gick vi ner och åt frukost. Hon fick bland annat en motionscykel och lite smycken. I kväll ska familjen ut och äta.

Gårdagen slutade med ett friskis pass, men inte som planerat. Vi skulle ha gott kockan fyra men ledaren till det passet kom aldrig, så vi väntade till aerobics passet halv fem.

Efter det bar det av hem. Duschade, käkade middag och gjorde mig i ordning för att dra ut till Nacka, det var feezt på g. Kvällen i Nacka var trevlig. Sköna människor som gillade läget.

Kom hem vid
halv tre i morse, och gick upp vid halv åtta vilket betyder att jag har fått mindre än fem timmars sömn. Snark. Har nu planerat att lägga mig och sova i någon timme så jag orkar med träning senare och middag i kväll.  Snark.

Här kommer lite bilder från igår











Lördag 15 November

Igår fick ett riktigt bra avslut på en lång skolvecka. Var som sagt och åt med barnen Hassler på Vedugnen, gott gott. Därefter åkte vi hem till dem i Högland. Gerald skulle byta om och Sophie skulle komma dit.

Strax innan nio åkte vi med 12an till Alvik för att möta upp Elin, Fredrica och Sandra. Sandra var lite sen så hon åkte in efter. Vi skulle alltså åka in till Wokhouse på Regeringsgatan. Ett jätte mysigt ställe för att föra eller bara chilla. Det var grymt mycket folk och grym musik!

Det slutade med att vi sex tjejer satt kvar där hela kvällen och snackade med varandra, lite andra Blackebergare och lite gamla Blackebergs 89:or. Tack för en trevlig kväll allihopa!

Idag ska jag fixa en tårta till Mamma som fyller år imorgon, försöka plugga lite och träna med Sophie 16.00 på F&S Kungsholmen. I kväll får vi se vad som händer.

Här kommer lite bilder från igår

Wokhouse




Sandra jag Sophie





Elin Fredrica Geraldine





Lite av vad kvällen bjöd på





Skål!



Fredag 14 November

Måste bara säga det en gång till: GRATTIS GERALDINE!<3

Idag har jag gott i skolan från 08.20 - 14.40. Har haft psykologi, "historia" geografi och religion.

Efter skolan mötte jag födelsedagsbarnet i Alvik. Vi skulle dra oss in mot stan för att köpa lite kläder till i kväll. Inne i stan hittade vi båda strumpbyxor men inget mer. För min del blir det den lila klänningen jag hade förra veckan ( ja vet, jätte trååk) och för Geraldine blir det nog en skit snygg kjol som hon har gjrort själv. Efter stan åkte vi hem till mig. Hon fick då sin present och sen åt vi lite mat och chillade framför tv;n.

Nu sitter vi och vätnar på att hennes brorsa ska ringa så ska vi kan möta honom på Vedugnen i Alvik. Vi ska äta pizza ikväll. Nu ringde han!

Hoppas alla får en trevlig fredags kväll,  Puss puuss!



vedugn ^_^


Special Special: Geraldine 18år!

Idag fyller, i mina ögon, lilla bästaste Geraldine 18år!!!!!

Det här inlägget är bara för att hon fyller år så mer om dagen kommer sen

GRATTIS GRATTIS GRATTIS<3

länge länge sen



Val Thorens v.9 2008



Augusti 2008



Sommar 2008





Torsdag 13 November

Vilken diss, barnvakten ställde in på grund av att mamman har feber och då hämtar själv, mindre cash till mig.

Började dagen med 80 minuter av Matte C. För första gången på väldigt länge gick det riktigt bra, woow! Därefter miljökunskap där vi kollade på lavar och började skriva en artikel om omvänd osmos.

Efter lite osmos
hade vi historia. Då fick vi kolla på en "porrfilm" från mitten av 1900-talet, mycket spännande. Efter historia lunch, gott. Efter lunchen svenska och sen sluuutade vi. Skönt med en "tidig" dag EN gång varannan vecka, verkligen.

Nu skulle jag ha lekt med mina små barn men sitter här istället. Till min stora glädje hinner jag då se på One Tree Hill ( tv - freak, jag vet). Senare ikväll ska jag ta mig iväg till Friskis & Svettis är det tänkt.

Här är en bild på E.M fucking D. Inte varje skola som har en biträdande rektor som kan fix coola vip - biljetter till sådana  avenemang.


Väldigt Väldigt nära!!!





Barnvakt den 7 februari 2009

Ni vet när man precis har slumrat in lite lagom men inte sover helt. Då man ( jag ) fortfarande vaknar om min mobil piper. Så var det igår kväll. Tar upp mobilen och kollar på smset. Ser att det är från barvakts mamman. Halvsovandes läser jag smset. Av det jag läser förstår jag att hon undrar om jag kan sitta barnvakt den 7 FEBRUARI, wtf!? Lägger ner mobilen och tänker att jag svara imorgon (alltså idag)

Vid lunchen i dag kom jag på att jag inte hade svarat. Börjar då fundera på om hon verkligen frågade om jag kunde vara barnvakt den 7 FEBRUARI, känns lite långt fram. Går sen ner och tittar på smset och till min stora förvånad mindes jag alldeles rätt. Så den 7 Februari 2009 ska jag sitta barnvakt, bra att vara ute i god tid kan man ju tycka.

Nu har jag precis gott en promenad med mamma och Bamse till mammas jobb i Abrahamsberg där hon hade lämnat bilen. Helt lagom när man går en sväng och sen tar bilen hem. Först en kopp tee och sen läggdags!

Hasta luego amigos!

Onsdag 12 November - 10:52

Puuh, äntligen över! Idag har vi skivit de nationella provet i Svenska B. Man hade från 08.00 till 13.00 på sig att skriva. Vid inlämmningen skulle man också skrva hur mycket klockan var när man lämnade in uppsatsen, för att underlätta arkiveringen, okej?. Jag lämnade in min debattartikeln 10:52. ( för er som undrade)

För de som
undrar hur det gick med skirvproblemet löste it-teknikerna det bra. Alla som inte kunde skriva ut från sitt konto ( bla jag) kunde låna en annan dator och via den skriva ut. Vi slapp alltså springa upp fyra våningar för varje utskrift. Tack it - nissar!

Efter att ha ätit en lagom god lunch i skolan med Mickan och Bellan, alla andra satt kvar och skrev, väntade vi ett tag för att se om Catti skulle komma, och hon kom! Efter lite tjafs om pengar och ork åkte vi till Vällingby.  Jag köpte en present till en lite filur som fyller år på fredag och lite kläder, älskar spontan shopping! Hittade en snygg t-shirt för 29.50, snacka om super duper rea!!!

Efter en runda
i Vällingby begav jag mig till gymmet i Alvik. Hade planerat tiden så jag skulle hinna hem lagom till One Tree HIll, som idag ägde mer än vanligt. Det som suger är att jag kommer missa avsnittet imorgon, *snyft*,  Hade sen fått i uppdrag att fixa middag för mamma är borta och pappa kom nyss hem från London. Blev ungstekt lax med ris och lite grönt.

Nu sitter jag här vid min dator och njuter av att inte ha värsta provet kvar den här veckan. Får se om jag orkar plugga något idag, knappast, eller om jag hamnar framför tv:n, troligast.

Här är bilder på det sköna personer som spenderade någon timme i Vällingby idag

Mickan och Catti på middag hos Sofie i somras





Mr. Muppin och Mrs. Muppin, fyllekäk i Magaluf. Dubbel Whopper från B.K!

riktigt jävla fräscha!



Desperate Housewives

Så börjar tisdagen lida mot sitt slut, ett bra avslut med ett avsnitt av Desperate Housewives. Det ä toppen att sitta och kolla på tv samtidigt som man disskuterar med Gerald.

Somliga karaktärer är
bara för konstiga men det gör allt så sjukt bra. Man kan nästan aldrig gissa vad som komma skall.

Nej nu ska jag gå och lägga mig. Imorgon har alla sam treor nationellt prov i Svenska B, från 08.00 - 13.00, vi ska skriva en upsatts på fem timmar, usch usch har aldrig gillat att skriva. Blir skönt när allt är över, Sov gott!

Lika stiliga som vanligt



Tisdag 11 November

Tjena vilken lång skoldag, avgick från det rosa huset i morse strax innan halv åtta och kom hem strax innan fem, trött!

Eftersom Mrs. Muppin "försov" sig till halv tolv idag fick jag leka med våra barr och lavar själv på miljökunskapen, verkligen jätte kul, snälla kom inte på torsdag heller för så kul har jag inte haft på länge, verkligen.

Dagen bestod också av samhälle, svenska och projektarbete. Det går bra med Hare Krishna, snart är det dags att besök Almviksgård, hjälp...

Efter skolan satt
Mrs.Muppin och jag kvar och skrev klart ett samhällsvetenskapligt arbete. Så klart funkar inte skrivaren till våra konton, varför!?

Kul blir det imorgon när vi har nationella prov i svenska, uppsatsskrivning. Vadå skriva ut, måste vi verkligen de!? Palla springa upp till it-teknikerna varje gång man vill skriva ut texten och kolla igenom den. Så klart sitter vi så låååångt bort från deras kontor också... straffa oss liiite till, snälla!

Nu sitter jag här, har precis käkat middag. Nyss fixade jag en spelista som jag ska ladda över på Mrs.Muppins Ipod eftersom hon hotade mig idag på tuben att det kommer sluta illa för min del om jag inte gör det tills imorgon, *rädd*


HAHAHA tittade igenom gamla bilder och hitta bland annat de här, HAHAHAHA!!!

Mr. Muppin
and Mrs. Muppin









-

Så börjar också den här måndagen lida mot sitt slut. Just nu sitter jag och tittar på Boston Tea Party på 5an.

Skolan gick lagom snabbt och allt var lagom segt. Grej of the day var att det bjöds på hamburgare och festis till mellanmål, det är bara i Blackan något sånt händer.

Efter skolan var det snabba steg hem, gick en tur med bamse, hittade en artikel till Miljökunskapen, kollade på One Tree Hill och halvstädade.

Vid halv sex bar det av till Friskis och Svettis med Carro. Vi skulle pröva ett nytt Aerobicspass på Karolinska Institutet, resultatet blev mycket bra. Ett grymt pass med härliga rörelser och skit bra musik. Räkna med oss där nästa måndag!

Nu är det slut för idag, natti natti!

Här är en bild på Carro och mig från vattenkriget 08.08.08, Armé Synd!



Måndag 10 November

Tyvärr tyvärr, enligt facebook och mitt minne, fyller ingen år idag. Men oroa er inte i slutet av veckan kommer det mera!

Sitter nu i skolan och jobbar med historia * host host*. Idag har jag tagit mig till skolan för att njuta av en mycket god frukost med vännerna. Tyvärr är dagen långt ifrån slut, slutar 15.40 bläää.

För att pigga upp det här inlägget tänkte jag lägga till en bild. Bilden hittade jag helt random under mina sparade bilder i skolan. Kommer inte ihåg till vilket arbete jag kan ha använt den...

Have a good day!


HARE KRISHNA

I eftermiddags var Isabell Mrs. Muppin Andersson och jag och besökte en söndagsfest på Hare Krishna centret i Stockholm. Det ligger vid fridhemsplan, säger jag mitt emot nivå 22 är alla med på noterna va?

Det var mycket dans, song, klappande och ritualer. Andar hit och andar dit. Efter cermonin bjöds det på middag, kanske inte det godaste men det var gratis!

Sen jag kom hem har jag kollat på One Tree Hill, Gossip Girl, Ensam mamma söker / Parlamentet, gosh va intelligent jag känner mig. Tog också en tur med Bamse ute i det blöta fiska vädret.

Nu är det snart god natt för min del. Imorgon kommer nog minnen från i fredas tas upp vid frullen och inte minst vid lunchen.

Hare Krsna och natti natti på er!



Söndag 9 November - Fars dag

Idag säger vi grattis till David Roos 19år!

Fars dag, en
dag då man ska vara lite extra snäll mot lilla pappsen. Själv har man varit vaken sen halv åtta för att uppvakta honom med frukost på sängen. Han fick en penna av Oskar, för Oskar tar ALLTID andras pennor. Av mamma fick han två vinglas och av mig en fin kaka.

Vid tio ska pappa och jag ner till gymmet och träna lite. Sen är det fars dags lunch för i eftermidag har alla olika aktiviter, matcher, jobb och pappa ska till London. Själv ska man till Hare Krishna vid tre och uppleva en Söndags fest. Det är till vårt projektarbete, vi får väll se hur det slutar den här gången.

Här är min fina kaka till papii


Beck och fruktsallad

Gaah, har städat köket nu som en galning för att hinna till 22.00. Då börjar nämligen min stora favorit Beck på tv4+! Får nog sällskap av Oskar men också mammas fruktsallad, mums.

Annars har dagen varit väldigt slapp och skön. Kollade på matchen, gott på en uppfriskande promenad med Bamse och degat en hel del .Imorgon är det farsdag alla barn, glöm inte det! Själv ska jag baka en kladdkaka åt min pappa, bilder på den kommer upp imorgon. Hoppas ni får en trevlig kväll.

Gundvall Larsson och Martin Beck


Lördag 8 November - Rehab

Känner att jag har kommit in på spåret att starta mina inlägg med en gratulation, så idag går den till min gamla klass kompis Elias, GRATTIS på 18års dagen pojken!

Ojojoj igår var det full fart heeela dagen. Åkte, som jag berättade igår, ut till Ekerö. För att vara mer exact tog jag blå buss 177 mor Skärvik och steg av vid Träkvista Idrottsplats och traskade mot Bellan. Men först, så klart :) , en sväng in på Lidel för at köpa lite snacks. Hemma hos Bellman skrev vi på vårt samhällsarbete.  Efter några timmar tiddade Anna förbi med hennes sötaste lilla Ebba, jo Bellan Moa är också jätte fin. Vi chillade och kollade på sembo.se! Vid fem tiden drog jag från ön.

När jag kom hem var middagen klar, gott gott!

Efter middagen var det direkt in i duschen för att sen fixa sig inför kvällen. Vid halv åtta bar det av till Mickan, måste berätta om den lilla färden. Går ner till 12an för att sen sätta mig och åka till Olovslund. Men självklart är det fel på 12an då, så det slutar med att Carro tar taxi från Alvik och hämtar upp mig på  vägen. Snark, taxi från Alléparken till Olovslund, orka "slösa" pengar.

Äntligen hos Mickan. Folk droppade in och till slut var det: Mickan, Elvira, Catti, Carro, Anna , Sofie, Adam och jag! Vi satt och förade lite för att sen åka in till 90's och träffa massa människor.

Inne på 90's
var det grymt kul! Träffade bland andra Max, Jan, Anders, Sophie, Sofi, Pernilla, Anna E, Micke, Johanna R, Linn, David ja hen heeel massa människor.

Idag blir det rehab, trött är man och ont har man, men klart värt är det! Ska kolla på Arsenal - Man United om två timmar sen får vi se vad som händer ikväll.

Bilder från igår kväll!



Några hade inte käkat innan



Taggade och glada!



Carro och jag, 90's!



Woooow!



Heeeej!



Sköna kiiisar!



Underbara människor

Fredag 7 November - 90´s

Måste också börja denna dagen men att säga: GRATTIS ANDERS OCH JOHANNA R 18år!!!!

Igår var det ettornas afton, satan vad ettorna är tröga. Hur många olika betydelser kan " NER PÅ KNÄ" ha! Ahja efter en hel massa skrikande satt alla ettor ner på knä i ljushallen och tvåorna och vi treor på tredje våningen kunde känna oss nöjda. Måste säga att idén med festen i matsalen inte alls var dålig, riktigt bra drag fan!

Snart ska jag ge mig ut på en jeeelvigt lång tur, enda ut till EKERÖ, why you ask!? Ska ut till Bellan och jobba på vårt samhällsarbete, p-p-paaarty. Vi får se om vi drar oss in till stan sen eller bara möökar lite.

Ikväll smäller det. Hela klassen är taggad, eller kanske inte hela men mååånga! Idag fyller som sagt Johanna och Anders 18. Det ska ta mig fan firas, först är vi några som ska föra hemma hos Mickan och därefter bär det av in till 90´s vid Gamla Stan. Känner på mig att det kommer bli en storslagen natt.

Här kommer lite bilder från igår.



Ettor, NER PÅ KNÄ!




Adam Pernilla och David



Adam Jag och Fabian, feeest



Disco i matsalen



Pernilla i väntan på tuben hem, wiiie




Torsdag 6 November - www.sembo.se

Börjar med att säga: Grattis Sandra på 18års dagen!

Idag har det hänt mycket och mycket mer väntar. Började dagen med att skippa mattelektionen, toppen! Sen var det miljökunskap, svenska och historia.

Efter skolan åkte jag direkt och hämtade Beata på dagis. Vi traskade sedan hem för att äta lite mellis och leka. Storasyster Saga va och lekte hos en kompis och kom hem lite senare.

Idag på miljökunskapen kom Bellan ( www.tjoko.blogg.se) på den fantastiska idén att vi ska dra iväg, en störe skara människor,  till något härligt ställe i sommar. Ett stort hus ska vi hyra och leva livet i två veckor.  www.sembo.se kollade vi på och gosh vad man blev sugen, boka snart?

Ikväll väntar Ettornas Afton i skolan. Alla ettor ska svära blackebergseden,  här ska det skrikas! Kanske blir det utgång efter också. Pernilla kommer hit snart och vi ska fixas oss tillsammans ( väldigt tjejigt enligt min bror) och sen dra oss mot skolan. Hoppas vi ses ikväll alla Blackebergare!

Glömde att berätta: Imorgon är vi ledaiga ^_^

Onsdag 5 November - Obama och Frisbeegolf

Change, ÄNTLIGEN hände det, inatt! Något som inte många amerikanare trodde det skulle få uppleva, USA har fått en afro-american som PRESEDENT, Barack Obama! Jag har alltid tyckt att han borde ta hem segern, lite på grund av hans ursprung men också på grund av hans åsikter om Irak kriget och miljön. Hoppas verkligen att det USA  som Bush lämnar efter sig går att rusta upp igen.

Igår kväll / inatt hade Carro, Catti, Sofie och jag en egen lite valvaka i min källare. Vi hade laddat upp med snacks, frukt, läskt, ramlösa och godis, gott! Vi kollade på det olika valvakorna fram till 01.00, sov till 02.30, somnade 03.00 och upp igen klockan 06.00. Riktigt trevligt men idag var vi stört trötta allihop.

I skolan hade
vi  svenska, samhällskunskap, religion och sen natur och friluftsliv. Idag på listan stod det frisbeegolf. Vi drog oss ut till Kärsön och fick pröva på niohåls banan, det var riktigt kul. Kan ju inte påstå att jag var bra men kul hade vi i alla fall.

Ikväll ska jag bara ta det lungt och kolla igenom lite geografi tills imorn, kanske sätter på sex and the city filmen lite senare. Imorgon är det "fredag" för alla Blackebergare och ettornas afton!



Frisbeegolf






Mr. President Barack Obama

Tisdag 4 November - Obama

Så sitter man i skolan för första gången och bloggar, alltid kul och pröva på nya saker. Idag har jag haft miljökunskap, geografi, svenska och sist men inte minst projektarbete. Idag har min grupp ( sofie, bellan och jag) jobbat riktigt frlitigt med preojektarbetet. Hare Krishna, Hare Kriskna, Kishna Hare,

När jag kommer hem idag ska jag kolla på One Tree Hill, käka , plugga och sen är det träning 19.00 på Friskis och Svettís som gäller.

Idag är det presidentval i USA, knappast någon som har missat det. Funderar på att bänka mig framför tv'n och följa någon valvaka. Filip och Fredsiks på 5an lockar mest men den på 4an och inte mist SVT 1 känns lite mer seriös. Så får se, kanske blir men mix av alla tre, Vem vet? Inte du, Vem vet? inte jag, jag vet ingenting nu jag vet ingenting idaaag!

GO OBAMA!

Måndagen 3 November

Idag är det måndag. Måndag som i ny skol vecka, måndag som att imorgon är det tisdag, måndagen då jag fick skolkatalogen, måndag som att heeela veckan ligger framför våra fötter. Men denna måndagen är snart slut och tisdag väntar.

Dagen har spenderats
i skolan från 09.50 - 15.45 därefter hem, käkat, kollat på One Tree Hill och nu sitter jag här. Ikväll ska jag hinna med lite plugg och sen kolla på Boston Tea Party med favoriterna Philip och Fredrik.

Har stört ont i huvudet nu så får hoppas att det går över så jag orkar läsa lite om Islam och modernt slaveri, feeest!

Fortsättning - Inte redo

Imorgon drar det igång igen, tyvärr ingen bra serie eller något roligt utan skolan. Så klart blir det kul att träffa alla igen men inte så mycket mer än så. Någon annan som än jag som känner att det inte är redo för att slängas ut i all stress igen? Usch vill inte ens tänka på saken. Nu ska jag göra mig en kopp tee och sen sova.

Natti natti



VI ses imorn alla BLGare!

Söndag 2 November - Höstligt

Idag vaknade jag 11.21 ( har en konstig förmåga att komma ihåg precis på minuten) och blev lite lagom chokad. Spenderade nämligen större delen av gårdagen frömför tv;n så trodde aldrig att jag skulle kunna sova så länge.

Igår ,förutom att jag degade framför tv;n, ( skyller på att jag är sjuk vilket är sant) åkte jag in till stan med Anders Anna och Adam. Adam behövde hjälp med att välja ut en GANT klocka så stylingakuten ( anna och jag, förlåt anders) fick rycka in. En klocka blev det också efter många funderingar och alternativ. Men till slut bestämde Adam sig och valet var helt klart rätt. Efter det satte vi oss alla fyra och fikade på John Criss, mycket trevligt. Efter några timmar bar det av hemåt för alla.

Kvällen spenderades framför
tv;n kollade bland annat på Made på MTV,  The Holiday och Beck - Spår i mörker.

Idag har jag krattat löv i trädgården mycket skönt när vädret är så bra dom det är. Ska snart hoppa in i duschen och senare idag lär det bli en hel del tv, "måste" nämligen se reprisen av Desperate Housewives sen också One Tree Hill och Gossip Girl. Har precis lovat att ta en promenad med mamma så det får bli ikväll innan läggdags.

Usch skola imorn




Lördagen 1 November - Hemma

Så är man hemma igen. Tiden i Paris flög förbi men endå känns det som man har varit borta ett bra tag. Resan var toppen med allt vad det innehåller, shopping, god mat, trevligt sällskap, eiffeltornet mm. Vädret var hyfsat bra fram tills sista dagen då det regnade men det gjorde inte så mycket.

Tyvärr har jag fått med mig något parisvirus med mig hem och igår hade jag feber och idag mår jag alltmät blää. Hoppas på att känna mig piggare ikväll. Lovet är ju snart slut.

Här kommer några bilder från äventyret i Paris.

Starbucks Coffee


Eiffeltornet


Chillkväll hos Alex kompis


Jag och Sophie, gott <3



Sen måste jag bara säga GRATTIS PÅ 18års dagen Max!!!!


RSS 2.0