Torsdag 29 Januari

Nu drar jag till Höglekardalen! En stuga med nio tjejer! Snowboard med Bellan! Hur ska det sluta!?

VI hörs på söndag!

-

Yoga var definitivt en ny upplevelse och en härlig sådan. Liknar ingen annan friskisträning som jag har prövat på. Lugnt och stilla mjukar man och strechar ut kroppen. Tiden gick otroligt fort och de sista tio minutrarna låg vi på yogamattan med var sin filt på oss. Tack Sophie och Mika för sällskapet.

Nu ska jag sova. IMORGON SKA JAG ÅKA BUSS TILL HÖGLEKRDALEN (knappast någon som har missat det) ska verkligen bli SJUKT KUL.

somliga skalade pottatis...



andra spelade nintendo




vi spelade Bamsebigo och jag VANN, BINGO!


Onsdag 28 Januari

Onsdag och endast två lektioner (brukar ha tre) och slutade därmed 11.15. Käkade lite i skolan och hängde kvar lite med några nissar. Snabb och chill dag.

Nu ska jag snart ut med Bamse innan jag börjar packa. Paniiik, jag burkar alltid ha koll på packläget men inte den här gången. Klockan 16.00 är det barnvakt och ikväll 20.00 ska jag på yoga, liite stress!

Hoppas hinna uppdatera ikväll eller imorgon efter skolan. Kanske båda kanske ingen. Joo en gång till innan avfärden måste jag hinna, I'll make some time...

HÖGLEKARDALEN IMORGON!

Tisdag 27 Januari

Ojoj vilket dag. Skola från 07.30 - 14.00. Började med frulle tillsammans med Johan, Pernilla och Jan. Hade sen miljökunskap, otroligt tråkig lektion. Samhällskunskap då vi fick information om högskolor och universitet. Lunch som var otroligt god! Sist men inte minst projektarbete med Sofie.

Vid två ringde
mamma och sa att hon var vid Blackebergstorg, vi skulle övningsköra. Trodde jag skulle köra runt lite i Bromma och sen hem, men neeej. Mamma skulle till en affär ute vid Stadion kring Östermalms i.p. Så körde från BLG in och igenom stan. Efter lite sökande på nya väger hittade vi affären. Mamma fick med sig sin kudde hem och massa lakan. Jag fick två fina örngott.

Vi ringde sen
pappa för att fråga om man vill åka med oss hem. Tyvärr var han för upptagen med att käka semlor. Dem har semmelprovning på jobbet,  målet är att hitta dem bästa semlorna i Stockholm. Vuxna ska väll också få ha lite kul...

Så utan pappa begav vi oss hem. Vi valde att köra via Stureplan och upp Kungsgatan för aina härjade kring Odenplan. En bit upp på Kungsgatan märkte jag att övningskörningsskylten hade trillat ner. Som tur var hade vi fäst den på insidan av bilen. Mamma blev genast nervös och sa " kör riktigt bra nu för fan". Började asgarva och lika så hon. Efter några hundratals meter kunde jag stanna och vi satta upp skylten igen. No harm done, this time...

Hemma strax innan fyra, stressa in för att hämta mobilladdare, slänga i mig en macka och gå på toa. Springa ut till bilen igen för att köra till barnvakten. Barnvakt från 16.00 till 18.30. Idag skulle Beata och Saga leka med Kalle. Kalle som är sju år och går i 1an, coool kille!

Kom hem, käkade
middag med familjen, begav mig upp på vinden för att hämta ner väskor till Höglekardalen. Pappa kom sen med sin "gamla" systemkamera som jag får. Ska ta med den till Höglekardalen men framförallt ladda men den inför fotbollen i vår. Han inte till F&S 19.30 idag så tog en promenad med Bamse. Tyvärr tyvärr fick jag lite ont i benet, bläää. Imorgon blir det yoga och sen får vi hoppas på att det håller till Höglekardalen

Nu ska jag
kolla Premier League!


HÖGLEKARDALEN OM TVÅ DAGAR!



tre knattar på väg hem




Bamse memory


-

Övningskörandet med mamma gick bra. Blev först en sväng till Minneberg och sen vidare ut mot Vällingby. Körde runt lite där och sen hem via Blackeberg och Grönviksvägen (hoppas ni följer med på kartan:P).

Har nu, efter många funderingar och mycket övertygande, anmält mig till Åbo - kryssningen som en i Sp3a har anordnat.Kostar bara 20kr så om jag absolut inte orkar förlorar jag inte så mycket på det. Så måndagen den 2 feb (dagen efter Högis) bär det av på kryssning till Åbo och tillbaka med ca 50 BLGare. Det blir så kul som man gör det. Nu ska jag bara berätta för mina föräldrar också. Tar det imorgon eller kanske på onsdag...

Dags att kolla
liiiite miljökunskap och sen sova. Natti på er <3

-

Fan vad livet är orettvist ibland. Idag fick pappa reda på att hans jämnågira (50ish) kompis har dött. Han som var här för några veckor sen. Pigg och glad. Fan! Han hade fru, en son i min ålder och en hund. Hunden var hans bästa vän. Stackars familjen. Varför!? Fan!? Det ska inte behöva hända! Det ska inte ske! Hur kunde det ske!? Fan!

Måndag 26 Januari

Måndag och två lektioner, religion och filosofi.

Innan skolan blev det en promenad med Bamse, skönt att komma ut i friska luften trotts regn och slask. På med stövlarna och hoppa i pölarna. Åkte sen till skolan lite tidigare för att käka lunch, gott gott. Två lektioner och sen hem till Bamse igen. Blev en till promenad, den här gången i snöslask, kring Västerled och i lite skogar.

Kom hem lagom
för att bänka mig framför One Tree Hill. Ikväll ska jag kolla lite Miljökunskap och sen ut och köra.

Just jaaa, har nu äääntligen bokat körlektion. Måndag 09.30, så akta er!

HÖGLEKARDALEN OM TRE DAGAR!



alla "vanliga" borden var upptagna så vi fick sätta oss i kafeterian




pernilla på filosofin




max och jan



-

Fick ett akut måste - ha - något - sött/onyttigt - begär för ett tag sen! Tyvärr hade vi inte någon glass, ingen choklad eller "vanligt" godis för den delen heller. Däremot hittade jag färdig chokladsås och strössel i skafferiet. Hade vi haft bananer, som vi iinte hade, kunde jag ha gjort banana split minus glass och maränger. Meeeen fick bli ett hackat päron med chokladsås och strössel. Helt klart godkänt men hade iiiinte bangat på lite glazz


päron toppat med chokladsås och strössel


-

Inga känningar av smärta i benet, wiiiiie! Passat var kalas som vanligt och den här gången med många glada Blackeberagre! Fick sen åka hem med Mickan som körde! Fan va duktig hon är, så avslappnad och lugn. Tack för skjutsen!

Har nu duschat och sitter och kollar på TV, slaaaappt! Senare hoppas jag på att få ge mig ut på vägarna och sen ladda inför veckan som kommer.

Imorgon börjar vi vid lunch så får sovmorgon och också äran att ta ut Bamse, tjoho! Trevlig söndag kväll på er alla!

Söndag 25 Januari

Söndag idag och inte så mycket som händer. Oskar ville att jag skulle följa med till Södertälje och kolla på deras match. Tyvärr åkte dem redan hemifrån 08.15 då jag sov. Hoppas dem går vidare så kanske jag kan se nästa match.

Klockan 15.00 är det Javier på Kungshokmen (!). Haha Mickan och jag har längtat heeela veckan. Igår fick jag också reda på att Sophie, Malin, Mika, Marie och Ida ska på samma pass. Pernilla och Anna också, Blackeberg + Anna tar över:P

Hoppas på att
få köra lite ikväll och kanske hyra en film. Kollade vad som gick på 4an och 3an, tyvärr inget allt för spännande. Annars har jag nyss snackat med min barnvaktsmamma om veckans hämtningar.

Så här spännande
ser vecka 5 ut än så länge:

Måndag

  • ta ut Bamse innan skolan (som börjar 11.50 :D)
  • måste betala studentmössan
  • övningsköra
  • börja packa 
Tisdag
  • barnvakt 16.00
  • övningsköra
  • packa
Onsdag
  • barnvakt 16.00
  • ki yoga 20.00
  • packa klart
Torsdag
  • HÖGLEKARDALEN till söööndag!


-

Nyss traskade min kära vän Gerald ner till 12an. Vi har haft en till chill och svullig kväll framför tv:n. Igår var det Let´s Dance och idag Körslaget ( kööör, bil brum brum). Vi kom aldrig så mycket längre än ut på en promenad med Bamse, förlåt gott folk för det meeen ibland orkar man bara inte.

Vi laddar inför veckan som kommer. Gerald ska jobba och hänga en hel massa på Berns och jag ska till Höglekardalen!

Nu ska jag, eller nog båda två, sova!

tacos



chill


-

Det blev lite drygt 100 bullar! Lite deg hamnade i olika magar och lite  "råa" bullar, gott! Tack alla för en trevlig dag med mycket bak och skratt.

Nu sitter jag
bänkad framför tv:n, fasen vad trött man blev efter allt bakande, pust. Ikväll kommer Gerald hit och vi ska käka t-t-taaacos!

Bullbak!



packlista såklart...




...





rätt kryddor gör susen!



ööös på med mjöööl!



eeeeey!



gott





baka baka




muuumms!




koncentrerade





hahaha





liite finare




pänsla pänsla





gooosh!





nu ska vi spara dem i frysen till Höglekardalen





utslagen hjälte




Lördag 24 Januari

Om elva månader är det Jul!

Idag är det grott och skitväder ute. Fyy fan vilken tur att jag ska vara inne och baka bullar och gott med Högis gänget. En sju timmars lång bussresa kräver bullar. En mysig fjällstuga kräver bullar. Så vi måååste baka bullar! Klockan 12 ska vi mötas på ICA Alvik och handla allt som behövs.

Annars idag, Oskar
ska spela SM i Södertäje, som jag tyvärr kommer missa, HEJA ALVIK! Dem har en match klockan 13 och en klockan 19, lär bli en heldag i Södertälje för hans del, kuuul lördag. Ikväll ska mina päron på middag så får se vad jag hittar på.

Nu ska jag kolla lite bullrecept!

Höglekardalen om 5 dagar!

...


Fredag 23 Januari

Skola från 08.50 till 13.30. Religion. Geografi, redovisning om kristendomens spridning genom historien. Lunch, då vi skrev klart första delen av projektarbetet som ska lämnas in idag. Filosofi då vi... filosoferade?

Snabbt hem för att boka in Pernilla och mig till ett medel pass på Kunsgholmen F&S klockan 15.00. Efter träningen, då vi mött Anna och Noemi på gymmet, gick vi till PrisExtra och köpte godis, gott gott.

Kom hem, kollade slutet på One Tree Hill och sen lite The Hills på MTV. Mamma var fortfarande kvar på jobbet nere i Aba så tog en promenad dit med Bamse. Hon hade bilen så fick köra hem. Vi svängde förbi Ålsten och handlade lite middag.

Nu ska vi
snart äta glasnudlar med thaikyckling (?) och jordnötssås. Annars ikväll ska jag bara ta det lugnt. Gerald och jag ska bunkra upp med godis och frukt hemma hos mig och kolla på Let's Dance. Hoppas alla får en trevlig kväll på sina håll ute i världen!

Sex dagar kvar till Höglekardalen!


Inköp på HM:s LIVS,  Ålsten



-

Här har man vilat, vilat och vilat liiite till. Vad tror ni händer, mindre smärta i benet? Knappast, kanske lite. Idag gjorde det i alla fall ont som faaaaaan. Fick skippa träningen för att, än en gång, viiiila benet. Har nu tagigt en lååång varm dusch och sitter just i detta nu och pratar i telen med Pernilla, skriver mitt inlägg, inne på msn OCH kollar på Harry Potter! gosh!

Nej nu väntar
lite tv, geografi och sen sängen, klart sluuut!



...


Torsdag 22 Januari

Två lektioner, miljökunskap och geografi. Fixa lite med papper och böcker i biblioteket med P. Karåker. Sen käkade vi lunch och väntade på bilen. Bilen kom och vi åkte hem till Pernilla. Vi är nu äntligen klara med geografin!

Har precis kollat
slutet på One Tree Hill. Ikväll blir det förmodligen träning. Tyvärr har jag lite ont i benet men ooorkar inte "ta de lugnt" längre. Bläää, vila kan man göra när man blir gamal och skruttig.

Höglekardalen om 7 dagar!



plugg


Onsdag 21 Januari

Måste be om ursäkt för mina dåliga updateringar, fy fy inte bra!

Idag har jag...
  • haft filosofi a
  • info möte inför Höglekardalen (8 dagar kvar)
  • samhällsk. c
  • låååång lunchrast
  • natur och friluftsliv (långfärdsskridskor i Norrviken)
  • handlat på ICA - aba
  • lagat middag med Anna och Pernilla
  • "pluggat" geografi fram tills nu  
  • och ska snart kolla på Made in Sweden

Att åka långfärdsskidskor
var riktigt roligt. Fick lite ont i fötterna vilket drog ner stämningen liiite men annars så. Vi,(Anna, Mona, Emma, Mika, Bellan och jag) åkte ut på isen och levde rövare. Fick helt fria tyglar och kunde därför bestämma själva. Som sagt, vi åkte ut en bit med solen i ryggen för att hitta en plats att sätta oss och fika. Det blev mitt på isen. Lite roligt när vi konstaterade att om några månader kommer det vara full båttrafik precis där vi sitter, somliga tyckte det var roligare än andra:P.

Skoja inte om
att det fanns lite hål här och var, stora sprickor, små sprickor, vatten som bubblade upp, folk som tappade skridskorn en hel del knas. Ingen plumsa som tur var den här gången men ibland knakade det riktigt ordentligt och sprickorna blev större och större. Det gjorde allting lite mer spännande.

Klara vid tre
tiden och hemma i Brommaplan vid fyra. Upphämtad av Anna och Pernilla. Köpte lite mat, drog hem till mig och fixade i ordning den och skulle plugga. Jaa plugga var det...

Om ett tag, 20.00 är det Made in Sweden på TV4, niiice. Känner mig sjukligt trött efter dagens alla äventyr och skratt så lära bli en tidigt kväll. Tjoo tjooo


Norrviken, (bild från Catti)



i väntan på pendeln hem




...





making pasta





middag

 








Tisdag 20 Januari

Sen uppdate, kan bero på en väldigt fullspäckad dag...eller?

Skola från åtta
till tre, jippiiii. Måste säga att somliga var liiite kaxigare än vanligt idag, host host Max. Andra retade folk för deras lite allt för feminina sida, höhöhö. Vilken klockren dag.

Efter skolan fick
jag sällskap hem med Oskar som slutade samtidigt, vi stannade till på shleven (Seven Eleven). Han köpte ett packet med ballerina kakor och jag lite choklad.

Kom hem och
väntade på att Anna och Pernilla skulle komma. Triiion samlade för att arbete med geografin = galet. Vi käkade lite mackor och pratade/ skrattade av oss innan "allvaret" tog fart. Anna dissade oss ganska snart för att åka och träna. Pernilla fixade lite på power pointen och jag läste lite. Vid halv sex bänkade vi oss framför tv:n för att se Barack Obama tillträda som USA 44e president. FY FAN VILKET GRYMT TAL HAN HÖLL, SKILLZ!

Efter det väntade middag. Pappa hade redan käkat, mamma jobbar så det blev Oskar, jag och Pernilla. Gott och trevligt. Efter aftonens måltid skulle P. Karåker bege sig hem. Tur för henne att Bamse skulle ut annars hade jag aaaaaldrig följt henne en bit...neever.

Tänkte att när jag lika gärna var ute kunde jag traska till bankomaten vid Alléparken / Klövervägen. Väl färdig med det traskade jag på lite till. Slutade med en timmes promenad ute i slasket, halt men uppfriskande.

Nu sitter jag här och vet att det finns en semla i kylen. Vi får se om den finns kvar om någon timme...

Nu vill jag, med hela mitt hjärta, säga LYCKA TILL BARACK OBAMA med att få fart på de ruinerade USA som Bush har lämnat efter sig. Ingen lätt nöt att knäcka...


Anna & Pernilla




44th President, Mr. Barack Obama





m-m-middag


Måndag 19 Januari

En power walk med Bamse i morse. En tur till skolan för att käka lite lunch och ha religion. Hemma nu och har precis beställt min studentmössa. Har varit lite tjafs med allt men nu är det klappat och klart. Ska bara få pappa att betala ikväll också.

Annars då, tänkte
möta Oskar vid tuben när han kommer hem från skolan. Då får han sällskap hem och Bamse får lyfta på benet. Sen måste vi åka in till Fridhemsplan och SL - center och casha in våra terminskort.

Ikväll hoppas jag på att få köra med mamma eller pappa. Klockan 20.00 är det idrottsgalan på SVT 1 som jag tänkte kolla på. Imorgon kom vi (coola människor som åkte hem tillsammans) på att vi har FYRA lektioner. Suck, det var så lagom med en...




-

Klarade träningen med endast mindre smärtor i benet. Valde att inte ta i maximalt heller, tänk vad snäll jag kan vara (mot mitt ben :S).

Kom hem och insåg att jag behövde städa, kläder, papper, skor, pennor, allt låg huller om buller i mitt rum och i min lilla hall. Nu sitter jag här nere och det ser riktigt skapligt ut.

Blev en tre rättersmiddag idag = ingen övningskörning för min del. Först drack dem vitt till förrätt och rött till varmrätt, suck. Dock hade mamma fixat riktigt god middag. Tapas till förrätt med lite oliver och plock, lamm till varmrätt och créme brulée (stavning) med hallon till efterrätt. Gott som fan hela kalaset och mätt blev man.

Tog en power walk med Bamse efter den stora måltiden i väntan på att National treasure som visas ikväll på 4an. Imorgon börjar vi sent, lär bli sovmorgon, lite frukost, promenad med Bamse och sen åka till skolan och käka lunch innan (min enda lektion) Religionen.

Nu är det dusch och sen film.  En fågel viskade i mitt öra att Mickan laddat upp massa coola bilder på face, synd för er om ni inte är vän med henne, mohaha.


"bränning med gasolbrännaren"





gott


Söndag 18 Januari

Igår van Man United med 0 - 1, mål i den 89e minuten, Berbatov nätade in den på nick.

Igår var jag
hemma hos Carro, vi skulle fira hennes 19års dag med ett pjamas party. Ballonger, tända ljus, glass, brownies, frukt, ramlösa och massa gott bjöds det på. Bäst av allt, det låg madrasser och kuddar framför tv:n  där Anna, Mickan, Catti och jag la oss. För första gången kände jag mig inte allt för otrevlig när jag somnade i mitten på filmen. Såg början och slutet vilket ganska ofta händer när jag kollar på film. Så TACK CARRO för en jätte chill och mysig kväll, perfekt!

Idag ska jag
träna, hoppas hoppas benet inte säger ifrån allt för mycket. Har lovat en viss person att mitt ben måste hålla till Höglekardalen (11 dagar kvar!). Klockan 15.00 är det puls med Javier på Kungsholmen. Måste erkänna att jag bokade in mig på hans pass för en vecka sen, freak!?

Annars ikväll hoppas
jag på att få köra lite om inte mamma eller pappa ska dricka vin till middagen, kanske kolla någon film eller något eftersom vi börjar 11.55 varje måndag från och med nu, iiiiiii!

IGÅR:

ballonger...




som Catti och Mickan jobbat med





bollonger ger dig viiiingar




under täcket hittade man en... Cattiiii





kalas bra tyckte Mickan




marängsviss




gott





bänkade framför tv:n




-

Tog en snabb tur in till stan. Hemma vid halv fyra. Bestämde mig att ta en promenad med Bamse innan matchen. Blev en halvtimmes runda ute i det kalla men uppfriskande vädret. Nu är jag bänkad med en skål godis och vatten framför tv:n och det vankas fotboll.

min eftermiddag


Lördag 17 Januari

Retro igår med ett härligt gäng människor. Folk kom och gick lite, några drog till 90´s, Spy Bar och på andra håll. Pernilla, Sofi, Gerald och jag bestämde oss för att stanna på Retro och avsluta kvällen där. Eller Pernilla och jag avslutade såklart kvällen med en cheasburgare på Donken för tio kronor.

Idag har jag
övningskört, inte bakis, till Troxhammar. Hämtade golfklubborna ur skåpet, som man skulle gjort i december, bättre sent än aldrig. Sen åkte mamma, Bamse och jag till Kärsön och gick en promenad på en timme. På vägen hem svängde vi förbi Engströms för att handla lite och hälsa på Adam som jobbar idag.

Klockan två ska
jag in till stan med Sofie och lalla lite. Vid fyra är det match. Ikväll ska jag hem till Carro och chilla med massa trevligt sällskap.

IGÅR









Fredag 16 Januari

Tjalla laaallaaa idag fyller Emil 20, grattiiiis!

Trött efter igår. Måste sova så jag orkar utgång ikväll. Bilskolan hade inte bilar med automatväxling så just nu är allt skit. God natt.

Pernilla i buren!


-

say no more

 eller en sak: TAXI FRÅN ÅKESHOV...NOT!




-

Nyss hemkommen från barnvakten, Saga åkte hem till My (din My Pernilla!!) och lekte så blev bara Beata och jag idag. Vi lekte lite med min mobil, fixade middag och så gjorde jag varm choklad till Bolibompa.

Mamma var snäll
och hämtade med bilen så jag fick köra hem, ingen längre sträcka men alltid något. Nu ska vi snart äta middag och sen ska jag göra mig i ordning. Ska möta lite folk i Alvik nio så blev inte lika mycket stress som jag hade trott, puuh. Mickan kanske tittar förbi här lite tidigare, vore mycket trevligt =). Hoppas alla får en trevlig kväll om det nu är hemma med en kattunge, på spelning, hemma framför tv;n eller ute på krogen!

Beata the rockstar




grimasch



Torsdag 15 Januari

GRATTIS CARRO 19åår, ikväll ska vi ut och fira ^_^

Ett till STORT GRATTIS till grymaste MICKAN som har tagit KÖRKORT idag, GRATTIS!!!!

Vilken dag! Va
lite lagom trött idag och inte jätte pigg innan, förlåt alla för det, men nu piggade Mickan upp mig med hennes nyhet och ikväll ska vi ut. Är så irri över att jag inte kan träna på grund av mitt ben, cepe ben blir bra för fan! Ahja får dränk mina "sorger" ikväll.

Skolan gick fort,
mycket eget arbete och sen första filosofi lektionen, fest. Om drygt en timme bär det av för att hämta barnen. Efter det skynda hem, kanske käka lite om jag inte snor något hos dem, byta om och dra ut. Alla ska mötas på Treat och sen får vi se hur det slutar.

Igen, GRATTIS MICKAN TILL KÖRKORTET!



-

Träningen med Mickan och Sofi va cepe jobbig. Har fått sjukligt ont i mitt vänsterben, benhinnan värker som fan nu igen, inte bra inte bra. Därför känns det bäst att chilla lite och ladda ordentligt till puls på söndag med Javier.

Annars då, både
Oskar och jag tränade imorse, han hade basketträning med skollaget och jag friskis. När jag kom hem fixade vi lite lunch, kokade pasta, han stekte bacon och jag åt pasta med seranoskinka, mozzarella, pesto, tomat och lite parmesan, mums.

På fredag ska Oskar hålla i uppvärmningen på idrotten. Kommer ihåg själv hur nervös jag var. Idag var det fan riktigt kul att välja låter och matcha med passande steg och rörelser. Vi gjorde klart allt så nu är det bara öva, öva, öva (för Oskars del då).

Nu ska jag
njuta av ledigheten, ut och köra bil och sen kolla massa tv. Klaaart sluuut!


lunch time




...


Onsdag 14 Januari

G-g-grattis Mona 19 jordsnurr!!!

Idag är dagen då vi är lediga (nästan alla) och jag inte har något viktigt att tänka på. Ska snart upp och äta lite frukost, måste bara lyssna klart på äntligen morgon ^^.

Vid 12 ska jag träna på F&S med Mickan och Sofi. Oskar och jag måste lämna in våra sl-kort och casha ut lite pengar, så det får bli dagens lilla tripp.

Annars ikväll ska
jag övningsköra om bilen tillåter, kolla på Made in Sweden 21.00 på 4an och zappa mellan lite Premier League.

Igår var det som sagt bastukväll hos Sofi. Pernilla, Ullis, Anna, Sofi och jag bänkade oss i bastun och led/njöt av värmen. Efter en svalkande dusch, lite dricka och nötter  mådde man riktigt jävla bra. Somnade innan jag han lägga ner huvudet på kudden igår,tyyp!

lek i duschen, eller snarare sabotage av duschen




...


Tisdag 13 Januari

Skola, barnvakt, nyss hemkommen, middag klockan sju och bastukväll vid åtta. Imorgon är Blackan (tyvärr musikalare, inte den här gången) LEDIGA!

Bättre uppdatering med bilder och skit blir det ikväll när jag kommer hem eller imorgon, hasta luego bitches!

det vankas bastukväll!

-

Hemma efter träningen, fan vad segt det gick idag, var nog tröttare efter igår än vad jag trodde. Nu sitter jag och kollar på Hairspray med Oskar, igentigen är det One Tree Hill men just nu är det reklam. Lite senare ska jag ut och köra med mamma.

Ikväll, alla glada,
är det Guldbaggegalan då priser till olika filmer ska delas ut. Rykten går att Björn Gustavsson ska visa magen, woow oooh oooh oooh, det får man ju bara iiiinte missa! 20.00SVT 1


"De ska förgylla Guldbaggegalan"


Måndag 12 Januari

ÄÄÄÄÄntligen morgon med Adam och Gry is back! Bästa morgonprogrammet ever, 104.3 Mix Megapooool!

Vi börjar 10.30 meeen jag ställde min klocka på 08.00, så skönt att sätta på radion och halvsova samtidigt som man lyssnar på radio. Måste ut med Bamse på en tur innan skolan också

Annars idag, kort skoldag som slutar vid 14.00. Ska nog träna klockan 15.00 så man har det gjort. Ikväll ska jag köra Oskar till träning och lite därtill.  Y'all have a nice day!

Adam & Gry

-

(Oskar sätter 1- 2 till Chelsea, jag sätter 2-1 till United, IT'S ON!)

-

Bästa passet på Kungsholmen: Söndagar 15.00 med Javier Valverde! Helt klart, grym musik och bara jävligt bra, så om ni har tid och kan GÅ PÅ DE!

Har nu käkat ett äpple och sitter bänkad framför tv:n, snart är det fotboll Mancheter United - Chelsea, go Man United!!


-

Bilder från igår


















Söndag 11 Januari

Tack så mycket för igår Adam! Anna och jag kom till Adam vid halv elva då festen redan hade tagit fart. På grund av fredagens äventyr och att jag ska träna och köra idag blev det ett äventyr utan alkohol (onödig info?). Måste säga att så roligt utan alkohol på en fest har jag aldrig haft...

TACK JAN (som hade dragit ett helft flak själv om inte merl)!
 




Igår blev det inte så många bilder men däremot filmer som måste publiceras, om dem kommer upp här eller på facebook, eller kanske båda (uuuuh), får vi seeee...

Annars idag då, har kört till ICA och runt lite i Bromma, ska kolla lite på Let's Dace reprisen, träning klockan tre, ÄNTLIGEN match 17.00 och ikväll ska jag ut i mörkret och köra runt.

-

Så var man hemma igen. Duschat, sitter nu och kollar på The HIlls. Snart kommer lite gäster hit och det vankas vuxenmiddag där uppe. För min del blir det också lite mat snart och sen fest i Nockeby.


BIlder från igår: middag




...



Lördag 10 Januari

Trött och ont. Idag är det lördag, lördag som i dagen efter fredag. Sitter nu hos P. Karåker på Öster med A. Björkman. Ikväll ska somliga till Micke och somliga ska till Adam. Klart slut!

CITAT:

P-  Annaaaa hur ska jag ha håret!?

A - Det finns ingen som vet, ha lite uppsatt, rufsit, sexit!

A - SPRUTA SKUMPAAAA!!!!!!

P - Anna får ja låna dina arnmband!?

P- Lägg bajskorven på minnet!

P - Jag får köpa det på appo...

Fredag 9 Januari

Skola, träning och nu snabbt hem, duscha och iväg igen. Ikväll är det middag hos Pernilla och sen ska vi ut, klart slut!


nuvarande bakgrundsbild (för alla som undrar)


Torsdag 8 Januari

Första barnvakten för i år, gick som på räls (vi gick bokstavligen på räls idag, uuh)

Måste påpeka
att P. Karåker skickar så ooootroligt klockrena sms, skål på denj! Annars idag: skippade matten, miljökunskap, lunch/håltimme då Bellman och jag tog ett varv runt träsket vid Blackeberg, tråååååkig svenska avslutade dagen.

Efter det behövdes verkligen lite glada miner, Anna, Pernilla och jag åkte till Vällingby och fikade. Efter V-by begav jag mig till barnvakten. Nu har jag käkat middag och snart ska mamma och jag ut och köra lite och sen gå vid Solvik, elljusspåret, k-k-kaaalt.


f-f-fiiiika





galen frilla och galen grimasch


Onsdag 7 Januari

Grattis Emelie "Elmer" Bimer som idag fyller 19 barre, tjoohoo!

Första skoldagen på det här året, otroligt kul att få träffa Mrs. Muppin och alla andra som man inte träffat på ett tag. Inga märkvärdiga händelser under dagens gång, lite svenska, en promenad, samhälle, lunch, geografi och en kort natur och friluftsliv.

Nu ska jag plugga om konspirationsteroierna kring 9/11 och vid halv sex ska jag träna step med Johanna. Ikväll är det Grammis galan på 4an 20.00 med Adam och Gry! Hoppas hinna med lite körning med mamma under kvällen också.




hittade den här schnygg bilden på mobilen, (tagen av Anna?)






-

Fika med Anna, Sofie, Tina och Carro. Träning med Sofie, passat var redan fullt 30min innan så Carro fick snopet vända hem. När jag satte på mobilen efter träningen fick jag " Vi ses det snöar, det var ju roligt hurra" Snöö, wiiie!

När jag kom hem skulle jag äta en kiwi, den va cepe, hård och jätte ful! Har  kollat på One Tree HIll med Oskar och nu ska vi städa och ha på The Hills samtidigt.

snö och fint vid Fridhemsplan




ful kiwi


Tisdag 6 Januari

Sista dagen på jullovet 2008 - 2009...

Kom nyss hem från övningskörandet med mamma. Körde på Västerled upp mot Nockeby torg vidare över Drottningholmsvägen bort mot Ängby och upp till Blackeberg. Sen blev det lite kring Bromma Kyrka, Ulvsunda, Spånga och avslutade med Brommaplansrondellen (*StOlT*) och så klart en sväng på Djupdalsvägen utanför Mickan.

Nu ska jag sätta mig med mina böcker ett tag... Vid ett ska jag iväg och fika med lite folk från klassen och sen blir det F&S vid tre. Ikväll blir det att ladda mentalt inför skolan på bästa sätt...

-

Så börjar den här dagen ta slut, shiiiit! Idag har jag tränat utan sällskap men jag överlevde;)

Annars har jag läst ur Gud är blå, mååååste vara den svåraste boken att läsa. Somnar nästan varje gång efter typ 20 minuter, suuuck!

Vid fyra tiden
kom lite släkt hit, vi åt en tidig middag och hade trevligt. Några fastnade sen framför Hairspry som gick på canal +, man blir så glad av den filmen. Så om ni inte har sätt den se den!

Kom nyss hem
från en lite längre promenad med Bamse och Oskar. Det var kallt men uppfriskade väder ute.

Just ja, min
barnvaktsmamma ringde för att höra lite om mitt schema till våren. Eftersom det äger (mycket bättre än förra terminens i alla fall) ska jag nu sitta två gånger i veckan. Tisdagar och torsdagar, tjooo! Har också skickat in mitt CV till Anders (barnvktspappan som jobbar på Espresso House) så nu får vi se hur det går med det.

Imorgon ska jag bland annat läsa ut böckerna, övningsköra, fika och träna. SISTA FUCKING LOVDAGEN!


B.M.J med cooling västen


Måndag 5 Januari

(Åååååångest, skola om tvååå dagar...)

Igår kväll åkte Pernilla, Sofie och jag in till Retro vid Odenplan.  Det var jätte fint där och billigt, cider/ öl 29kr och ett glas vin 44kr, så tack för tipset Sofi!

Vid tio tiden tittade Max in, när man minst anar det dyker han upp. Blev en sväng förbi Donken på vägen hem, gott!

Idag ska jag
träna vid 12 med Carro. Hade planerat att äntligen får träffa Mrs. Muppin idag men glömde bort att lite släkt kommer ikväll så blev tvungen att avboka våra planer, snyft! Annars måste jag läsa ut Gud är blå och Främlingen. Viiiilken härlig daaag!
Bilder från igår

Sofie va lite sen så Pernilla och jag lekte i Alvik




flashigt på Retro




Pernilla hänger i baren, Max till vänster och Sofie till höger




D-d-doonken

 

-


" söndag är det nya lördag."


-

NYYYYÅR 2008 - 2009!


Anna hade köpt fina hattar åt alla




Aldrig utan vp:n



coolingar



...



middag




...



...




...



...



...




wiiiiiiiie




<3




vp ute i kylan




heeeej!



redo för fest!




 hos Leo




...



...



...


Söndag 4 Januari

Bam bam biam bam bam biam bam, uuh disturbiiiia! Lite för tidigt på morgonen att lyssna på Disturbia kanske... Måste nämligen tagga mentalt, ska till Judarn men pappa, mamma och Bamse. Pappa ska åka skridskor på sjön och resten av oss ska jogga runt några varv.

Annars idag är
inte allt för mycket inplanerat. Tiden rinner iväg så måste läsa till projektarbetet och svenskan. Tänkte lägga upp lite bilder från nyyyyår när jag kommer hem. Spännande spännande

Lördag 3 Januari

Idag är det lördag och det ligger liiiite liiiite snö ute på gatorna här i Bromma.  Än så länge har jag åkt in till stan med mamma, vi kollade lite i Gallerian och på NK. Drygt två timmar senare åkte vi hem och jag hade då fått en t-shirt.

På vägen hem
svängde vi förbi Stadium vid Brommaflygplats. Mamma skulle köpa en stegräknare och jag fick ett par nya joggingskor .Killen på Stadium som hjälpte oss var väldigt kunnig om allt gällande skor och vilka modeller som passade vilka fötter. Fick ställe mig på en vågliknande sak för att han skulle kunna se vad jag hade för fötter (?) Tydligen långa, smala med liten hålfot. Han plockade fram ett par skor som kändes riktigt sköna, han visade en stegräknare för mamma som fick duga, alla glada.

Körde hem från
Stadium vilket gick riktigt bra. Nyss käkat lite lunch. Om ett tag ska jag ut på promenad med mamma och Bamse men nu måste jag läsa lite ur Främlingen och Gud är blå. Ikväll ska familjen på middag hos Hellströms i Danderyd, vi har rest i Grekland två gånger tillsammans och i Thailand en gång, ska bli trevligt att träffa dem igen var ett tag sen nu.

la camiseta






Mina  "snabba" skor


-

Idag började dagen med träning tillsammans med Mickan och Carro. Vid halv tre kom Sophie hem till mig. Vi orkade aldrig åka in till stan så blev fika här med hallon och kladdkaka, funkade rätt bra:P.

Har nu käkat
middag med familjen och också Sophie, alltid kul när hon äter här för hon gillar alltid maten, eller hon säger det i alla fall;). Ingen av oss orkade kladdkaka efter maten eftersom vi hade käkat det innan...

Ikväll kanske det
blir bio, yes man, fika eller något annat. Ingen vet riktigt än så vi får vänta och se.




Fredag 2 Januari

Nytt år, ny dag och nya tag. Idag känner jag att det nya året kan börja, orka räkna med gårdagen som mest spenderades framför tv:n.

Vid 12 blir det träning med Sofie, Mickan och Carro, får se om mina ben går sönder helt och hållet nu. Vid två ska jag fika med Sophie,  Espresso House ^_^?

Ikväll blir det
förmodligen middag hemma, nu när vi  är alla fyra, sen får vi se vad jag orkar göra. Börjar verkligen få skolångest nu, visst att vi börjar på onsdag men ändå...


Sophie på restaurang i Paris


Torsdag 1 Januari - 2009

Idag mår jag piss, mest på grund av kvällens festligheter och lite av träningsverken från joggingen. Dagens planer är att kolla på Gossip Girl säsong ett och vid halv sex hämta Oskar på Arlanda!

GOTT NYTT 2009!



RSS 2.0