Tisdagen 28 Oktober - Pariiis

Nu drar jag till Paris! Kommer hem på fredag, då hörs vi igen! hej dååå




Måndagen 27 Oktober - mycket som ska hinnas med

Idag är det mycket som ska hinnas med. Först på listan är för mig att ta mig upp och käka lite frukost. Kring elva tiden ska Bamse och jag ut på promenad och träffa Mickan och Hilma. Efter det måste jag börja pack, åker ju till Paris imorn, jippiiii!

Har också lovat mamma att laga middag tills ikväll, eftesom hon slutar så sent och då slipper stressa hem och lag mat, så det måste jag hinna med innan träningen. Ska träna på F&S Karolinska Instituet halv sju med Carro och kanske Sofie.

Så ikväll ska jag se till att packningen är helt klar och sen kanske Geraldine kommer hit ( antar att vi blir här eftersom de renoveras hemma hos henne:P ) så ska vi bara chilla i våra soffor, niiice


   

Jag och Mickan

         

Bamse                                                                Hilma

Söndag 26 Oktober - "dagen"

Uppdateringen "igår" skrevs innan vi skulle lägga oss. Tack igen Lisa!

Så vad har har hänt idag? Hmm först för er alla som har missat, ställ tillbaka klockorna en timme för nu är det vintertid. Efter en frukost som bestod av mammas nybakta scones och lite tee skulle familjen in till stan. Jag samlade mina krafter ( inte många) och beslöt mig för att följa med. För min del blev det en jacka från NK och strumpor från H&M. Min bror köpte en t-shirt på H&M och mamma en bok på NK.

Nu har jag precis kollat på Desperate Houswives reprisen, WTF säger jag bara! Helt "normalt"  till och med det sista fem minutrarna, nu är jag helt borta i den serien men den är fortfarande grym! Önskar jag kunde se avsnittet på tisdag men då är jag i Paris ( stakars mig :P ) så får bli om en vecka.

Ikväll ska TRIIION laga pannkakor. Det vill säga Anna, Pernilla och jag det är vi som är triiion. Därefter ska vi äntligen se Step Up 2, vissa säger att den är bra andra håller inte med, vi får väll se. Om jag känner mina vänner rätt kommer kvällen innehålla skratt och trevligheter i drivor!




Söndagen 26 Oktober - Tack Lisa!

Pernilla och jag kom nyss hem med taxi. Tack LISA för en super lyckad fest. Igår blev de träning på kungsholmen 16.00 med Mickan, duktiga var vi! Mysig familjemiddag - pappa som är i USA. Sen bar det av till Björk och därefter till Lisa. Mer info kommer nog imorn!
Sov Gott

Lördag 25 Oktober - HSM 3 + Donken

Ups, inte okej, lovade ju att jag skulle bli bättre på att uppdater men igår han jag verkligen inte. Skola från 08.20 - 14.40. Den innehöll bland annat ett psykologiprov som gick piss, en kort historia lektion, lunch, geogafi och sist men inte minst religion. Det var vår sista lektion med vår religions lärae Anna. Hon är höggravid och måste därför lämn oss. Jätte synd för hon är en grym lärare.

Efter skolan drog några av oss in till stan för att hämta ut biljetterna till High School Musical 3 ^_^! Vid halv fem tränade Carro, Sofie och jag på F&S City. Efter träningen, trött som fan, bar det hem för att duscha, äta lite mat och fräsch upp mig inför kvällen. Halv nio var det "samling" i Alvik för att åka in till Rigoletto och kolla HSM 3, woow! Filmen talar för sig själv men nu har vi sätt alla tre, stabilt stabilt. Efter bion skulle vi dra ut någons stans och ta ett glas men det slutade med vår allas älskade Donken Fridhemsplan. Hemma strax efter ett och då orkade jag inte skriva, förlåt!

Idag ska jag till stan med Sophie. Vi ska bland annat fixa en present till Alexandra som vi ska hälsa på i Paris och växla pengar. Efter stan ska jag försöka få med mig MIckan till friskis och träna. Ikväll är det fest i nockeby hos min älskade lilla Lisa, det brukar alltid sluta med mycket folk och bra stämning. Måste bara få med mig Pernilla dit också så är allt som det ska!

Dags för frukost!



Hela gänget!

Torsdag 23 Oktober - Psykologi

Torsdag kväll. Barnvakten gick fort och bra som vanligt. Vi stannade på Ica Ålsten och köpte lite frukt innan vi begav oss hemåt. Sen jag kom hem har jag pluggat psykolig, käkat middag, pluggat psykolig, pratat med Sophie (livetenligtsophie.blogg.se) om Paris, suttit vid datorn och pluggat lite mer psykologi. Kul kväll, men imorgon efter en lagom skoldag är det HÖSTLOV! Sov gott nu allihoppa och så drömmer vi om lovet som närmar sig med stormsteg ^_^



S. Freud - Psykoanalytiker

Torsdag 23 Oktober

Dagen började med en fy satans stressig morgon. Vaknade av mig själv 07.23 och jag börjar 08.00 på torsdagar vilket innebär att jag brukar gå hemifrån 07.25ish för att hinna lagom. Så lite brottom fick jag allt. Men men så fick de bli slant in ca 20min för sent med Nabbe (sen) och Pernilla ( som trodde att vi började 08.20). Efter matten hade jag miljökunskap och historia sen var dagen sluut. Nu håller sista gruppen sina tal, heja Bellan!

Nu ska jag snart sätta igång med pluggandet inför psykologiprovet imorgon. Just nu känns allt lite lagom kronligt men hoppas att det sitter vid dagens slut. Vid fyra tiden ska jag häma Beata på dagis och därefter traskar vi över och hämtar Saga i skolan. Barnvakt för fulla muggar, alltid bra med pengar inför Paris på tisdag ^_^

Imorgon är det fredag och efter skolan börjar  HÖSTLOVET!

Onsadag 22 Oktober- Hallelujah

Hallelujah beskriver bara en bråkdel av lättnaden jag känner. Puuh ääntligen klar med svenska talet. Vi tio som skulle prata idag var nog alla lika nervösa inför lektionen och glada vid lektionens slut. Alla var riktigt modiga och duktiga jag är nöjd med mitt framförande och efter fick jag positiv respons, kul :). Igår var vi i miljökunskaps gruppen ute på Utö i Stocksholms skärgård. Heldag som bestod av bergartsfakta, barrkontroll, lavritning och ytterligare flera spännande moment. Kom hem sent igår kväll och var då tvungen att öva in talet så han inte uppdatera. Nu har jag presic gott en härlig höstpromenad med Bamse och  ska jag snart ta igång med pluggandet på listan står:
  • historia
  • miljökunskap
  • psykologi
Vid fyra ska jag ta en paus för att sätta mig in i One Tree Hill ett tag. Sen återgå till pluggandet och försöka få med mamma på en power walk senare ikväll. Lovar att bli bättre på uppdatering!

Måndagen 20 Oktober

Igår kväll han jag inte uppdatera innan läggdags. Hade ett lyckat "Parismöte" med pappa och Sophie =) nu vet vi lite i vilka kvarter vi ska shoppa, samt äta god mat. Bara åtta dagar kvar ^_^. Den här veckan har jag en hel del på g: Måndag - Skriva klart mitt tal. Tisdag - Heldag på Utö med Miljökunskapsgruppen. Lära mig talet Onsdag - Framföra talet första lektionen. Träning? Plugga inför psykologiprovet Torsdag - Plugga psykologi och barnvakt Fredag - Psykologiprov. Träning? Klassmiddag hemma hos Annie? Annars bio :) Lördag - Träning. Fest hos Lisa =)! Söndag - Inget planerat kanske triiion kväll? Japp det var lite kortfattat om veckan som kommer. Nu åter till talet, hare

Söndag 19 Oktober - Parismöte

Söndagsångesten är här igen. Känner att jag borde ha jobbat mer med talet men orkar inte. Skit också. Har nu gott över till att läsa Psykologi. Det handlar om Freuds teorier, på fredag är det prov. Om en timme går Desperate Housewives, hade för mycket plugg i veckan så får bli reprisen för min del. Senare ikväll kommer Sophie (och kanske hennes mamma?) hit för att prata lite om Paris. Nästa tisdag bär det av, wiiie ^_^. Tänkte att jag ska skriva lite om hur nästkommande vecka ser ut varje söndag, det får bli senare ikväll innan läggdags, tjingeling så länge!

6 av 10 toasters

Step 1an idag på Kungsholmens Friskis och Svettis får 6 av 10 toasters. För att varit min första gång på ett step pass är jag nöjd med min prestation. Resten av kämparna har ju kämpat med passet i drygt en halv termin nu, för mig var det ju första gången och jag hängde med riktigt bra *stolt*. Nu sitter jag och kollar på slutminuterna av Man Unites match som de enkelt van 3 - 0 på hemmaplan! Snart kommer lite folk hit och vi ska kolla på någon film och bara ta det allmänt lugnt. Hejsansvejsan

Lördag 18 Okt - Step 11.30

Nu ska jag snart palla mig iväg till Friskis och Svettis Kungsholmen med min kompis Mickan ( glittramer.blogg.se). Idag står ett setp pass på listan, första gånger för oss båda tror jag. Får uppdatera med omdöme sen! Andra planer för dagen är att skriva klart mitt svenska tal och kanske bio ikväll med några från klassen. Nej nu går 12an om tio minuter, tjingeling!

Loggan


Originell och stilfull

Idol 2008

För en gångs skull ska ja kolla på Idol med mamma ikväll. Följde självklart programmet som en fanatiker i början när folk "sjöng" och man bara satt och garva, allt ifrån " jag blev så full på min coca-cola" till envisa jävlar som inte ville inse att deras talang faktist inte finns.Synd för dem men kul för oss =). Har ni någon favorit? Idol om tolv minuter tv4!

Jag + blogg blev tydigen sant

Jag har en blogg, JAG har en blogg. Inte många som skulle tro att JAG skaffat en blogg. Att skriva har aldrig varit något stort intresse för mig så att ja skulle hamna här är nog inte många som kan tänka sig. Än så länge är det bara en person som vet om att jag ens har funderat på att skaffa blogg och du är nog min enda läsare nu eftersom du bara vet vad den heter:P HEJ PÅ DIG! Så nu ska jag utforska min blogg och göra den riktig fiiin.
 This love shall last forever

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0