"Råttorna kommer fram i sopstrejkens Stockholm"

Usch den här artikeln kom upp på DNs hemsida. För en som inte vet bor jag ca 75 sekunder från Park bageri & konditori. Råttor är så jävla äckliga!



"Vi får normalt åtta stora sopsäckar om dan hämtade. Fortsätter sopstrejken blir det kris omedelbart. Råttorna är mycket stora häromkring, och hälsorisken är uppenbar", säger Christer Berntzon i Äppelviken.


Råttorna kommer fram i sopstrejkens Stockholm Nu börjar soporna samlas på hög på plats efter plats i sopstrejkens Stockholm.

I Äppelviken i västra Stockholm hjälpte Christer Berntzon, 65, på söndagen sin son att ta hand om soporna från sonens Park Bageri & Konditori.

Christer Berntzon visar DN att det redan är fullt med sopsäckar i soputrymmet runt hörnet, och när vi går ned i källaren där konditoriets lagerutrymme finns står det ett antal stora sopsäckar även där:

- Här är det inga sådana i vanliga fall. Men nu har ju sopstrejken varit igång i flera dagar, och det blir mycket sopor från ett konditori, liksom från krogar.

- De hade ju problem på Berns och fick beställa dit en särskild container, läste jag i DN.

- Fortsätter strejken blir det omedelbart kris. Allt som har med restaurangverksamhet att göra producerar mycket sopor, och hämtas inte de blir det hälsorisk.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0